Skip to content

Vins i olis

Famílies de vins

El resultat de les vinyes centenàries

Les lentes fermentacions, les llargues maceracions i les estabilitzacions naturals ens permeten elaborar vins de llarga vida, complexos, amb una gran estructura que són el viu reflex de la diversitat i qualitat dels raïms de les nostres vinyes.

Vins de Vila

El Priorat de les Grans Persones

Clos Gebrat

El Priorat clàssic

Mas dels Frares

El Priorat contemporani

Notes de tast

Per Frank Smulders MW

“El 1995 vaig visitar la Vinícola del Priorat per primera vegada, i he treballat amb els seus vins durant uns quants anys. Sempre s’han elaborat com cal, fidels al que representen i amb una bona relació qualitat – preu. Amb els anys, Vinícola del Priorat ha avançat i evolucionat constantment, afegint més i més vins interessants a la seva producció. La gamma actual ofereix vins excel·lents, tots ells molt representatius d’aquesta regió tan única com és el Priorat, i per a tots els gustos. La gran relació qualitat – preu encara existeix avui en dia, i actualment es complementa amb uns nivells de qualitat excepcionals. Fins a culminar amb la col·lecció fascinant dels vins exclusius provinents de vinyes de cadascun dels pobles que conformen aquesta cooperativa, els “Vi de Vila”. Així doncs, per a mi, Vinícola del Priorat s’ha convertit en una de les millors cooperatives de l’estat espanyol, una font de vins destacats d’una de les millors regions vinícoles del món.”

Famílies d'olis d'oliva

Oli d’Oliva Verge Extra d'Arbequina

A partir del conreu de velles oliveres de la varietat arbequina i d’una recol·lecció totalment respectuosa amb la qualitat del fruit, s’elabora l’Oli d’Oliva Verge Extra d’una qualitat superior.

Molí Nou

Oli d’Oliva Verge Extra d’arbequina

Pedra de Molí

Oli d’Oliva Verge Extra d’arbequina seleccionat

Especialitats

Els orígens de la tradició

El retorn als nostres orígens i la memòria que ens recorda la llarga història que ens precedeix. Testimonis d’un arrelament a una terra que ha superat tots els obstacles. Vins dolços, Rancis i Vermuts que ens recorden que som els hereus d’aquesta tradició.

Mas dels Frares

Els orígens de la tradició