Skip to content
Pràctiques recomanades: Pedregada, cendrosa i Míldiu. 16/06/2015

PRÀCTIQUES RECOMANADES – Dimarts, 16 de juny del 2015

PEDREGADA:
A les zones més afectades per la pedregada d’ahir a la tarda es recomana fer un tractament a les vinyes amb producte cicatritzant.
Es recomana alguna formulació de Coure amb Fopet, tipus Oxiclorur de Coure amb Folpet o Sulfat Cuprocàlcic amb Folpet. En ecològic consultar els productes utilitzats, ja que sols es pot utilitzar compostos cúprics.

CENDROSA i MÍLDIU :
Ens trobem en estadi sensible per aquestes malalties, qui no hagi realitzat encara el tractament per la cendrosa, caldria fer-lo. Les darreres pluges poden provocar míldiu, malgrat no tenir constància de taques actuals, cal tenir la vinya protegida amb formulacions cúpriques.

Informació facilitada per l’AdeV de la D.O.Q Priorat. Per qualsevol aclariment es poden adreçar al CRDOQPriorat 977-839495 o al mòbil de l’AdeV 638894312

Avisos realitzats en col·laboració entre Sanitat Vegetal i les Agrupacions de Defensa vegetal de Tarragona.

Àrea de Viticultura DOQ PRIORAT. C/ Major, 2 43737 Torroja del Priorat 977 839495/638894312 adv@doqpriorat.org

Publicacions relacionades

Projecte d’intercooperació comarcal

El projecte té com a objectiu enfortir les infraestructures cooperatives de la comarca, potenciar la comercialització dels productes cooperatius, promoure el relleu generacional al camp i millorar la qualitat de vida dels nostres socis i sòcies.

Ja és aquí la verema 2022

Comença la verema 2022 Tot i que aquest any la campanya s’ha avançat lleugerament, des de la Vinícola del Priorat

Comunicat

COMUNICAT Estimats clients, Us informem que la nostra Agrobotiga de Gratallops, en oferir queviures i productes de primera necessitat, seguirà