Skip to content
Ja és aquí la verema 2022

Comença la verema 2022

Tot i que aquest any la campanya s’ha avançat lleugerament, des de la Vinícola del Priorat us proposem dues activitats interactives i per a tota la família per poder viure una jornada de verema al més pur estil Priorat.

ACTIVITAT DE VEREMA:

Dia: Dissabte 1 d’octubre.

Lloc: Gratallops.

Detalls de l’activitat: Viviu una experiència de verema total al cor del Priorat. Acompanyarem als agricultors locals a veremar una vinya de 75 anys de garnatxes i carinyenes. Participareu en el procés de trepitjat i entrada del raïm. Per tant, sereu un membre de la Vinícola, que ajudarà a l’elaboració dels vins de l’anyada següent.

Tant és així, que amb la participació d’aquesta activitat, rebreu una ampolla de vi de l’anyada següent.

Preu: 35 €/persona.

Durada: 4 hores aprox.

VISITA DE VEREMA

Dies: 17 i 24 de setembre.

Lloc: Gratallops.

Detalls de l’activitat: Amb aquesta activitat apta per tota la família, sereu testimonis de tot el procés de verema al Priorat, acompanyareu a la tropa de veremadors i veureu com es cull el raïm, l’ambient de feina al camp i tots els processos que seguim per a l’entrada a celler.

La visita inclou una tast final de tres vins del nostre celler.

Preu: 20 €/persona

Durada: 2 hores aprox.

RESERVES: Les places d’aquestes activitats són limitades. Per tant, per a reservar poden enviar un mail a enoturisme@vinicoladelpriorat.com o trucant al +34 678987796.

US HI ESPEREM!

Publicacions relacionades

Projecte d’intercooperació comarcal

El projecte té com a objectiu enfortir les infraestructures cooperatives de la comarca, potenciar la comercialització dels productes cooperatius, promoure el relleu generacional al camp i millorar la qualitat de vida dels nostres socis i sòcies.

Ja és aquí la verema 2022

Comença la verema 2022 Tot i que aquest any la campanya s’ha avançat lleugerament, des de la Vinícola del Priorat

Comunicat

COMUNICAT Estimats clients, Us informem que la nostra Agrobotiga de Gratallops, en oferir queviures i productes de primera necessitat, seguirà