Skip to content
Comunicat

COMUNICAT

Estimats clients,

Us informem que la nostra Agrobotiga de Gratallops, en oferir queviures i productes de primera necessitat, seguirà oberta només en horari de matí (de 10h a 14h), fins a nova ordre.

Per evitar situacions de risc, prendrem totes les precaucions recomanades per les autoritats sanitàries com mantenir una distància prudencial entre les persones, evitar aglomeracions dins de la botiga o assegurar la neteja dels espais comuns.

Aprofitem també per informar que des d’aquest cap de setmana passat queden suspeses totes les activitats enoturístiques al celler i al molí d’oli, així com els tasts a l’Agrobotiga.

La Secció de Crèdit també modificarà els seus horaris d’atenció a les oficines dels pobles, i es demana complir les instruccions per evitar les aglomeracions. Per qualsevol consulta, podeu trucar al 630 432 009. Els nous horaris seran:

– Gratallops: matins de dilluns i dimarts.
– La Vilella Baixa: matí de dijous.
– La Vilella Alta: matí de divendres.

Recordeu que per qualsevol dubte ens podeu localitzar al 977 839 167 o a info@vinicoladelpriorat.com.

Seguirem actualitzant les mesures que es vagin prenent segons com avanci la situació, i fem una crida a respectar les instruccions de les autoritats pertinents.

Ens toca viure un temps d’incertesa, però us volem donar les gràcies per seguir confiant en nosaltres. Com en altres èpoques dures de la nostra llarga història, només junts ens en sortirem. Molta força.

Equip de Vinícola del Priorat

Publicacions relacionades

Projecte d’intercooperació comarcal

El projecte té com a objectiu enfortir les infraestructures cooperatives de la comarca, potenciar la comercialització dels productes cooperatius, promoure el relleu generacional al camp i millorar la qualitat de vida dels nostres socis i sòcies.

Ja és aquí la verema 2022

Comença la verema 2022 Tot i que aquest any la campanya s’ha avançat lleugerament, des de la Vinícola del Priorat

Comunicat

COMUNICAT Estimats clients, Us informem que la nostra Agrobotiga de Gratallops, en oferir queviures i productes de primera necessitat, seguirà