Skip to content
Informació general viticultura DOQ Priorat – 23/06/2015

Benvolguts/des,

Us informem que les zones més primerenques, com són Bellmunt,  El Lloar i Les Solanes Molar, es troben en la màxima eclosió dels ous, els dies diumenge 21, dilluns 22 i dimarts 23. A les viles de zona mitjana com Gratallops, La Vilella Alta, La Vilella Baixa i Torroja del Priorat, es troben en la màxima eclosió dels ous, els dies dijous 25, divendres 26 i dissabte 27. I a la zona més tardana com Porrera, Poboleda, Scala Dei, La Morera de Montsant i Masos de Falset   en període de posta dels ous.

Recordem que únicament es marcaran els dies de tractament en el període d’inici d’eclosió i màxima eclosió, tal i com s’ha efectuat els darrers anys en cadascuna de les Viles de la DOQ Priorat.

Inici de vol: Fenoxicarb

Període de posta d’ous sense iniciar l’eclosió: Clorantraniprol, indoxacarb, metoxifenocide.

Inici d’eclosió: Bacillus thuringiensis, emamectina, spinosad, tebufenocide,

Màxima eclosió: Clorpirifos i Metil Clorpirifos

 

Informació facilitada per l’AdeV de la D.O.Q Priorat. Per qualsevol aclariment es poden adreçar al CRDOQPriorat 977-839495 o al mòbil de l’AdeV 638894312.

 

Avisos realitzats en col·laboració entre Sanitat Vegetal i les Agrupacions de Defensa vegetal de Tarragona.

Atentament,

Sandra Rico Juan

Tècnica de l’Àrea de Viticultura de la DOQ Priorat

Publicacions relacionades

Projecte d’intercooperació comarcal

El projecte té com a objectiu enfortir les infraestructures cooperatives de la comarca, potenciar la comercialització dels productes cooperatius, promoure el relleu generacional al camp i millorar la qualitat de vida dels nostres socis i sòcies.

Ja és aquí la verema 2022

Comença la verema 2022 Tot i que aquest any la campanya s’ha avançat lleugerament, des de la Vinícola del Priorat

Comunicat

COMUNICAT Estimats clients, Us informem que la nostra Agrobotiga de Gratallops, en oferir queviures i productes de primera necessitat, seguirà