Skip to content
Vinícola del Priorat, Onix i Robert Parker, un cupatge rodó

Font: INFOVI 

El Priorat, terra de minifundisme amb una producció molt baixa per cep i amb una orografia espectacular alhora que tortuosa, amb grans pendents de sól de llicorella, tot combinat amb unes vinyes velles, molt velles, són els ingredients, que juntament amb 125 socis viticultors fan que La Vinícola del Priorat produeixi un vi d’una qualitat excepcional que traspasa fronteres.

I així ho reflexa Robert Parker en la seva darrera edició del The Wine Advocate, donant als vins produïts per aquesta cooperativa de la DOQ Priorat una qualificació de ‘Vins de caràcter i complexitat excepcionals’, segons el sistema de qualificació de Robert Parker i el seu equip.

  • Onix Selecció 2006: 93 punts
  • Onix Evolució 2008: 92 punts
  • Onix 2009: 90 punts
  • Onix Fusió 2009: 91 punts

La Vinícola del Priorat neix l’any 1991 per agrupar la producció de les petites cooperatives locals fruit de la necessitat de renovació tecnològica en els processos d’obtenció del vi i oli i actualment integra les cooperatives de  Gratallopsel Lloarla Vilella Alta i la Vilella Baixa. El nombre de socis viticultors és de 125, conreant 310 parcel·les de vinya amb una superfície total de 205 Ha i una producció de 450.000 kg de raïm.

Publicacions relacionades

Projecte d’intercooperació comarcal

El projecte té com a objectiu enfortir les infraestructures cooperatives de la comarca, potenciar la comercialització dels productes cooperatius, promoure el relleu generacional al camp i millorar la qualitat de vida dels nostres socis i sòcies.

Ja és aquí la verema 2022

Comença la verema 2022 Tot i que aquest any la campanya s’ha avançat lleugerament, des de la Vinícola del Priorat

Comunicat

COMUNICAT Estimats clients, Us informem que la nostra Agrobotiga de Gratallops, en oferir queviures i productes de primera necessitat, seguirà