Skip to content
Mosca de l’oliva (Bactrocera oleae) – 04/09/2014

Es recomana a tot el Priorat realitzar el tractament de forma general entre dijous 4 i dilluns 8 de setembre. Si bé, els nivells de picada són molt variables en funció de l’estat de l’oliva, del tamany del fruit, de la turgència, de si ja llueix o no, etc.

A la zona del Priorat Sud el vol ja ha començat a baixar i a la zona del Priorat Nord el vol encara es manté. En aquelles finques on ja s’ha tractat en els darrers dies caldrà renovar el tractament o no en funció dels dies que hagin passat des que es va fer.

Alguns episodis de calor han frenat el ritme de posta i han mort alguns ous i larves, igualment un percentatge elevat de les olives amb picada nova és morta gràcies als tractaments anteriors.

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb els tècnics de l’ADV i es farà una visita a les parcel·les.

4 de setembre de 2014

 

Roger Palau 646. 66. 24. 28 / Jordi Sordé 646. 66. 92. 93  www.advavellana.com

 

Mosca Oliva 04-09-2014

Publicacions relacionades

Projecte d’intercooperació comarcal

El projecte té com a objectiu enfortir les infraestructures cooperatives de la comarca, potenciar la comercialització dels productes cooperatius, promoure el relleu generacional al camp i millorar la qualitat de vida dels nostres socis i sòcies.

Ja és aquí la verema 2022

Comença la verema 2022 Tot i que aquest any la campanya s’ha avançat lleugerament, des de la Vinícola del Priorat

Comunicat

COMUNICAT Estimats clients, Us informem que la nostra Agrobotiga de Gratallops, en oferir queviures i productes de primera necessitat, seguirà