Skip to content
19a Fira del Vi de Falset

La Fira del Vi de Falset és una oportunitat única per conèixer els vins d’una comarca que, amb el pas dels anys, s’ha convertit en tot un referent internacional en el món del vi. La Fira permet descobrir els vins i les últimes creacions dels cellers de les dues denominacions d’origen de la comarca: DO Montsant i DOQ Priorat.

Alhora, és el pretext ideal per apropar-se a la comarca i conèixer els pobles, la gent i la terra que fan possibles aquests vins excepcionals.

La Vinícola hi serà present amb l’estand habitual al carrer Miquel Barceló. A més, el divendres 2 de maig  farem una presentació dels nostres vins acompanyada d’un maridatge gastronòmic al Restaurant Quinoa a partir de les 7 del vespre. Cal confirmar l’assistència a través del correu electrònic enoturisme@vinicoladelpriorat.com (les places són limitades).

També podreu gaudir de les visites guiades al celler de Gratallops als matins dels dies de la Fira. Us hi esperem!

Podeu consultar la programació i detalls al seu web: http://www.firadelvi.org/

Publicacions relacionades

Projecte d’intercooperació comarcal

El projecte té com a objectiu enfortir les infraestructures cooperatives de la comarca, potenciar la comercialització dels productes cooperatius, promoure el relleu generacional al camp i millorar la qualitat de vida dels nostres socis i sòcies.

Ja és aquí la verema 2022

Comença la verema 2022 Tot i que aquest any la campanya s’ha avançat lleugerament, des de la Vinícola del Priorat

Comunicat

COMUNICAT Estimats clients, Us informem que la nostra Agrobotiga de Gratallops, en oferir queviures i productes de primera necessitat, seguirà